tiistai 8. maaliskuuta 2016

Naistenpäivän iltana
Tätä vaiheilua taas. Monia ajatuksia vilistää pitkin mielen moottoriteitä, mutta niiden pukeminen kokonaisiksi lauseiksi ja julkilausuminen on vaikeaa. Viime aikaiset asioiden tilaa parhaiten kuvaavat lauseet kuitenkin lienee "näin ei voi jatkua" ja "tahdon enemmän".

Viimeiset neljä kuukautta on olleet pisimmät hetkeen. Joo talvi ja joo valon vähyys, mutta eniten inspiraation ja motivaation puute sekä kipeä polvi joka estää täysillä innostumasta siitä ainoasta josta olisin erityisen kovin innoissani. Joten jollekin uudelle haasteelle tai innostukselle olisi tilaa.
Mutta onhan se niin, että asiat on lopulta aika hyvin. Miun on mahdollista maata kotona sohvalla ja velloa vaiheilussa eikä tarvitse miettiä että mistä huomenna rahaa tai ruokaa. Joten tänäkin vuonna annoin muutaman minuutin aikaani ja joitakin euroja tilini saldosta Naisten Pankille, jotta jollakulla itseäni huomattavasti huonommassa asemassa olevalla naisella olisi mahdollisuus toteuttaa omia suunnitelmiaan, ansaita toimeentulonsa ja unelmoida muustakin kuin siitä, että seuraavastakin päivästä selviää hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti