lauantai 5. joulukuuta 2015

Marraskuun kootut


Kuukausi on vierähtäny siitä kun viimeeks kirjottelin. On ollu aikamoisia viikkoja, töitä on tehty välillä kellon ympäri ja välillä koko ajan, ja siinä sivussa elämään on ilmaantunu uusia ihan innostavia juttuja.

Löysin itseni yllättäen kitaratunnilta. Valmisteltiin töissä yhden leirin musiikkiosioita ja siinä sitten itseäni paremman kitaristin kanssa ihmeteltiin laulujen maailmaa. Ja jotenkin se kääntyi lopulta niin, että tuo parempi kitaristi sai potkaistua minuun uutta kitaransoittovirtaa, kun opetti siinä muutaman uuden jutun. Innostavaa.

Toinen innostava juttu on se, että luistelumaailma heitti eteen haasteen kun tammikuun lopussa pitäisi olla kilpailuvalmiudessa. Siitä kirjoittelen ihan erikseen, on nimittäin aikamoinen prässi tää valmistautumisvaihe. Mutta onneks lopulta kuitenkin aika innostava sellanen.

Talvi kävi marraskuun loppupuolella. Itse ihastelin niitä pakahduttavia ensilumia Tampereella, töissäpä tietenkin. Mutta oli kaunista. Ja vaikka rakastankin kaikkia vuodenaikoja (vain yhtä kerrallaan), olen vakuuttunut siitä, että sielunmaisemani on pakkasluminen.

Joulua kohti on suunta. Perinteinen Club for Fiven joulukonsertti starttasi oman joulun odottelun jälleen kerran. Eniten odotan lomaa ja sitä että saan nukkua aamulla niin kauan kun nukuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti