perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukuun ruoka

Chili sin carne

1 sipuli
1 paprika
1 rkl öljyä
2 dl tummaa soijarouhetta
1 tlk (390g) chilitomaattimurskaa
3 dl vettä
1 tlk (n. 300g) kidneypapuja
n. ½ tl suolaa

Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. Lisää soijarouhe, tomaattimurska ja vesi. Keitä n. 5 min. Lisää pilkottu paprika sekä huuhdotut ja valutetut pavut. Hauduta vielä n. 5 min. Mausta suolalla ja tarjoile.

Perinteisestihän nämä chili con carnet ja chili sin carnet tarjoillaan riisin kanssa, mutta ei miun kotona. Miun kotona kaveriksi keitettiin vähän pastaa. On herkkua tämä ruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti