tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kesäeväitä

Niinhän sitä luulis, että kesälomalla olis aikaa useampanakin päivänä kokkailla jotakin herkkuruokaa. Mut eipä oo ollu. Mutta sain kuin sainkin aikaiseksi jotakin. Tää on teemalla "jatkojalosta edellisestä". Olin siis keittänyt uusia perunoita ja paistanut kanan rintafileitä ja niitä oli sen verran riittävästi, että tein lopuista perunoista perunasalaatin (tämä on se, jota en oo tehny koskaan ennen) ja kananrinta meni ikäänkuin yksinkertaiseen kanasalaattiin.


Perunasalaatti:
Keitettyjä uusia pieniä perunoita
Omena
Maustekurkku
Kermaviilikastike, jossa sitruunamehua, suolaa, sokeria, sinappia ja valkopippuria.

Marinoimaton kananrintafile, johon paistettaessa lisätty suolaa ja pippuria

Jääsalaattia, raejuustoa, kurkkua ja kirsikkatomaatteja

Supernam.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti