maanantai 22. huhtikuuta 2013

Huhtikuun hulinat ja ruokaa

Kiirettä ja hulinaa on riittäny, etten ihan hirveesti oo ehtiny juuri etes miettiä uusien ruokien laittamista. Ei oo kauheesti inspiroinu. Ja sitten kun sain laitettua, niin unohtui valokuvata. Eikä siitä tullu etes mitenkään erinomaista herkkua, vaikkakin ihan syötävää kyllä. Söin sitä sujuvasti kahdella lounaalla ja loput 6 laitoin pakastimeen.

Tein siis kasvismakaronilaatikkoa. Riittävän tuunattu ja kokeileva miulle, että kelpaa tähän haasteeseen. Ohje oli tämä:

5dl makaronia
200g fetajuustoa
1 sipuli
200g porkkanaa suikaleina
100g pakastehernemaissipaprika
3 munaa
7dl maitoa
½ tl valkopippuria
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta

Keitä makaronit. Kaada valutetut makaronit ja vihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita juusto pieninä nokareina joukkoon. Kaada päälle maustettu munamaito. Paista 200 asteessa n. 1 tunti.
Alkuperäinen resepti: Arja Savela, Myllyn Paras.

No se oli semmonen. En tee tuommosenaan uudestaan, oli ehkä vähän turhan kreikkalaista miun makuun. Vaikkakin kreikkalainen salaatti on hyvää. Jos jollakulla on hyviä vinkkejä siitä mitä muuta kun porkkanaa lihattomaan makaronilaatikoon vois laittaa, niin otan ilolla vastaan.

1 kommentti:

  1. kesäkurpitsa on ainakin yksi mitä mä oon käyttänyt ja sen kanssa tomaattia. Mä tykkään. tai tykkäsin :)

    VastaaPoista